je, tema nie bila aktivna 1000 dana, ali ja bih rado neshto rekla u vezi toga svega…
nehumano je i okrutno to ubijanje ne samo tuljana nego i zhivotnja… naprave kaput od toga koji che se koristiti samo zimi, a uzeli su zhivot tuljana kojim je to krzno potrebno 365 dana u godini.
no, iako volim zhivotinje, nisam vegeterijanac. zamislite da 6,5 milijardi ljudi jede samo biljke; biljozhderi vishe nemaju shto jesti i lagano izumiru, a s njima i mesojedi. i shto na kraju dobijemo? pustosh.
priroda je naredila da je chovjek svejed, i ja to poshtujem, jedem meso, ali samo ono koje je zhivjelo kod mog dide i znam da je zhivotinja ubijena na human nachin, a prije toga je imala udoban i lijep zhivot.
da, ti ljudi vegetarijanci ne vole da je ubijena životinja radi hrane, a oni ih sami ubijaju tako što jedu njihovu hranu…
je, tema nie bila aktivna 1000 dana, ali ja bih rado neshto rekla u vezi toga svega…
nehumano je i okrutno to ubijanje ne samo tuljana nego i zhivotnja… naprave kaput od toga koji che se koristiti samo zimi, a uzeli su zhivot tuljana kojim je to krzno potrebno 365 dana u godini.
no, iako volim zhivotinje, nisam vegeterijanac. zamislite da 6,5 milijardi ljudi jede samo biljke; biljozhderi vishe nemaju shto jesti i lagano izumiru, a s njima i mesojedi. i shto na kraju dobijemo? pustosh.
priroda je naredila da je chovjek svejed, i ja to poshtujem, jedem meso, ali samo ono koje je zhivjelo kod mog dide i znam da je zhivotinja ubijena na human nachin, a prije toga je imala udoban i lijep zhivot.
.Ako neko zna gdje mogu donirati novac ili nešto slično da im pomognem!..
Njima izravno sigurno ne možeš pomoći jer njih love LJUDI .Kome bi dala novac nego ljudima? Jeidno možeš donirati novac nekoj udruzi koja se bori protiv toga (društvo za zaštitu životinja) i potpisat peticije, ali to je jakoo malo. Drugo se ne može!
Da, grozno je to što se čini tuljanima! I još to sve zbog dodatak za narukvice ili kapute, koje će poslije ionako baciti! Kako su ljudi bezosjećajni! Tako i dupine u Japanu… REZALI su ih ŽIVE da bi umrli, na suhome, dok ne iskrvare do smrti! Zbog čega? Zbog mesa! Grozno! Užasno!