da
DON’T WORRY,BE HAPPY
Pomozite zečićima! ()_()____()_() ( ^_^)___(O.o) (_(")(")__(> < ) Zaljepite ih u Vaš potpis!
feminnem girl - 08 Listopad 2007 11:43 AMja sam fotograf koliko se sjećam(ak je to taj klub)
ja sam fotograf koliko se sjećam(ak je to taj klub)
jesi član kluba vimj
I’M BAD GIRL POZZAM SVE KOJI VOLE NGJ
koji ja bi ali neam pojma koji klub
ako si pametan predloži mi potpis
jeste vidili časopis i ZAŠTO članovi kluba nisu poslali članke na pp ajde ako želite pošaljite danas pa cu ih daat evi...jedina je eva dala neke i ja neki bezvezan o dupinima
eva, nemoj me za...frkavat da je to časopis!? haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa
...Stela je meni dala kor.ime i lozinku pa sad ja pisem pod njenim nickom...... Darky
Cute girl - 07 Listopad 2007 07:02 PMphantom 3000 - 07 Listopad 2007 06:42 PMkoje članke i oglase Ništa za tebe,ti nisi u klubu...nažalost
phantom 3000 - 07 Listopad 2007 06:42 PMkoje članke i oglase
koje članke i oglase
Ništa za tebe,ti nisi u klubu...nažalost
koji klub učlanio bi se ali kak?
CD za pretplatnike
92% cool peepsa sluša cajke,ako si ti među tih 92% zaljepi ovo u svoj potpis! Humoristični blog!!!Posjetite i nasmijte se!!!
Došao novi broj časopisa!
Bok pozz swima!
članke pošaljite mi na pp i ja ih dajem evi..molim POŽURITE..i ako uz to ima koja slika super
pa za klub,ili mi ih možete na pp..i sorry ali nisam sigurna hocu li moci na komp do utorka ali probat cu i uspjet barem 3 min vidjet pp i poslat evi
TU DAJTE ČLANKE OGLASE I TO...MIA SE ZA TO BRINE