Jedna je djevojčica vodila dobermana u park, i doberman je vidio mog djeda kako se šeće sa mojim psom Asom.Doberman je skočio na mog psa i oni su se potukli.Moj djed je najače što je mogao udario tog psa u glavu sa cipeliom i tako je spasio mog psa.
nedavno mom pasu se slično dogodilo ja sam svog vodila šetat naišao je dječak sa lovačkim psom i počeo govorit napadni ga taj pas je skočio na moga i napao ga ja sam digla mog psa i odnila ga doma na kraju vidila sam da je cijeli krvav i odvela ga veterinaru moj pas se oporavio sad se boji svih psa žao mi ga je
ohh Moja mama kad je bila mala isla je sa psom u setnju.smrc i jedan covjek sa lovackim psom pustio je svog psa da se igra sa njezinim, zatim je poceo vikati drz ga drz ga! a taj pas ulovio je maminog za trbuh i treso ga u zraku smrc bacio ga je i on se nije vratio 2 dana onda je dosao sav plav po trbuhu te su zvali veterinara. Drugi dan po cccjelom d d dvoristu smrc bila su r r r r raspuknuta crijeva smrc nemogu vise a o o on je bio m m m m mrtav… downer mama ga je vidjela tako raspuknutog smrc smrc smrc smrc smrc buuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kakav je to luđak bio i s kakvim je to luđačkim psom bio!!!
Jadničak maleni....... šmrc…
Moja mama kad je bila mala isla je sa psom u setnju.smrc i jedan covjek sa lovackim psom pustio je svog psa da se igra sa njezinim, zatim je poceo vikati drz ga drz ga! a taj pas ulovio je maminog za trbuh i treso ga u zraku smrc bacio ga je i on se nije vratio 2 dana onda je dosao sav plav po trbuhu te su zvali veterinara. Drugi dan po cccjelom d d dvoristu smrc bila su r r r r raspuknuta crijeva smrc nemogu vise a o o on je bio m m m m mrtav… mama ga je vidjela tako raspuknutog smrc smrc smrc smrc smrc buuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Znam da lovci uvijek rade takve stvari kada vide nekog psa na područiju gdje oni love.
Jedna cura iz Srbije (ne poznajem ju samo sam pročitala priču koju je ona odživjela) je išla šetat psa u šumu i vidjela je lovca. On joj je rekao da makne tog psa, a ona nije htijela jer je pas bio na uzici i imao je brnjicu. I on je pred njom upucao tog psa i nije ga ubio, ali onda kada je shvatio da ag nije ubio još je jednom pucao i ponovno ga nije ubio. Ona je zvala vetrinare i sve to, ali uginuo je…
Toliko o dobrim i druželjubimvim lovcima..
NOVA VIJEST 2 PSA KOJE JE VLASNIK GAĐAO KAMENJEM OPET ĆE
MOĆ NORMALNO ŽIVJET JER VLASNIK JE UMRO.....
U BJELOVARU GA JE PREGAZIO AUTO....BIO JE PIJAN TAJ VLASNIK TIH PASA!!