~Firestarter~ - 14 Svibanj 2008 08:40 PMSta je bolje?
Sta je bolje?
Nijedno!
OVO JE MOOJ BEND,A OVE BANANE SU BENO,DJ i MAYBE IM EMO
DJ - 17 Studeni 2008 02:53 PMpsp sta ce mi iPod kad imam mob? XD
psp sta ce mi iPod kad imam mob? XD
dap
..I Wish I Know Who I Love.... ..It Would Be Much Easier For Me… ..No Tears..No Pain… ..But… ..Love Is Pain
Zira je zakon. Kovu je super. Vitani rulz. Nuka forever. Simba je wuss. Kiara je mala razmazena umisljena tatina kcerkica. Nala je glupa. Timon&Pumbaa;su smijesni. PS: Nisam zaboravila Scara. On je FACA. ‘’nek se čuje bubnja bat jer Kovu vodi nas u rat u boj za pravdu prava slast gomila već kliče kovu svaka čast osveta se bliži i sudnji sprema čas to krvav bit će boj snivaj mali moj… ♥kifla&kajmak;&palachinka;&krastavac; 4evermore..♥
ja bi i jedno i drugo
Naravno iPod
psp
poZz svima koji čiTaju NGJ,poZz svima iz mog razreDa i poZz svima s mog msn-a( )
Naravno da je iPOD
MOJ BLOG ()_()____(/_\) ( ^_^)___(O.o) (_(")(")__( > < )_♥♠♦♣☺☻•◘○
iPod je bolji...makar ga nemam....PSP...glupo…
Zbogom školo,zbogom đaci. Lud sam bio što sam dolazio, dero dupe od drvene klupe i “slušao” profesore glupe!!! Wc je najstrašnije mjesto na svijetu. Tamo su se i najhrabriji usrali… I´m not always RIGHT,but i´m never WRONG! MoJ nEw BlOgIcH!
ja imam ipod super je al mislim da se psp više isplati jer je ipod samo mp3 koji ima više mogučnosti nego drugi mp3-evi zato mislim da je psp bolje
Dovoljan je jedan tren da nekoga zavoliš,a potreban čitav život da ga zaboraviš… Umrijet cu nocas zato sto te volim. Da mi ljubav vratiš jedino te molim. Uvenut ću tiho kao crvena ruža, jer patnja je jedino sto mi život pruža! Ej ti što me gledaš, ne gledaj me dok te gledam,jer će oni koji na nas gledaju, gledajući kako se gledamo pomisliti da se volimo,a mi se samo gledamo...
Some things will never change . Pozz: Darky , Football boy , Beno , Boomerang boy , Emo boy , Hello the kity , big grumbler , Ewa , ×Converse Girl× ...ma neda mi se vise pisat .......i pozz svima ostalima .