Zaboravili ste lozinku?

Skijanje
Postano: 17 Veljača 2008 06:54 PM   [ ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  125
Registriran  2008-01-29

Vidim da nikoga ne interesira tema o vremenu,pa evo,da okrenem novu temu. Skijanje. Mislim da vas je većina pratila skijanje koje se proteklih dana odvijalo na Sljemenu. Naravno,glavna atrakcija,barem za mene,uvijek su Janica i Ivica Kostelić,i naravno,Ana Jelušić i Nika Fleiss.
A i ostali budući nasljednici Kostelića tipa Natko Zrnčić-Dim.
Uvijek mi je drago vidjeti nekoga našeg na postolju pa tako i danas Ivicu. Čestitam mu!
Jako mi je žao što je Janica odustala od skijanja,ozljede su je naravno također u tome spriječile,ali,možda je mogla još koju godinu. Naravno,ostvarila je broojne uspjehe i na tome joj možemo samo čestitati ali i biti zahvalni. Svima će nam naravno u sjećanju ostati njena vožnja bez jednog štapa i rukavice. Pa,eto. Napišite neke dojmove,što vi mislite o svemu tome,možda ste čak i bili na Sljemenu (ja sam bila prošle godine) kada je Ana bila druga.

Potpis 

Sudjeluj i ti u velikoj humanitarnoj akciji Udruge Noina Arka za kupnju zemljišta i izgradnju skloništa za napuštene životinje!

I da,stvarno,tko god živi u Zagrebu ili neposrednoj blizini Zagreba,molila bih vas,ako ste u ikakvoj mogućnosti,udomite psa iz azila (privremeno) dok se novi azil ne izgradi. To bi značilo neka 2 mjeseca,to stvarno nije dug period. Trebamo pomoć!!!!

Zainteresirani javite mi se u pp ili na e-mail

Postano: 17 Veljača 2008 07:31 PM   [ ]   [ # 1 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  121
Registriran  2008-02-09

Ja mislim da su to odlično odradili!PONOSNA SAM!Hehehehe

Potpis 

Pozz Evi,Fenixici,hot girl,Elizabeth,svim avrilkama,cool girl..........I drugima!

Postano: 18 Veljača 2008 12:59 PM   [ ]   [ # 2 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  125
Registriran  2008-01-29

Također. =D

Potpis 

Sudjeluj i ti u velikoj humanitarnoj akciji Udruge Noina Arka za kupnju zemljišta i izgradnju skloništa za napuštene životinje!

I da,stvarno,tko god živi u Zagrebu ili neposrednoj blizini Zagreba,molila bih vas,ako ste u ikakvoj mogućnosti,udomite psa iz azila (privremeno) dok se novi azil ne izgradi. To bi značilo neka 2 mjeseca,to stvarno nije dug period. Trebamo pomoć!!!!

Zainteresirani javite mi se u pp ili na e-mail

Postano: 18 Kolovoz 2008 10:06 PM   [ ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova  14
Registriran  2007-11-11

Ja se isto slažem,bili su najbolji wink

Potpis 

Pozdrav,to je slavkec tongue wink

Postano: 22 Kolovoz 2008 09:41 AM   [ ]   [ # 4 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  116
Registriran  2007-05-10

.ma vječne legende. janica će ostat zapamćena, ne samo u hrvatskoj neg i u svijetu.

Potpis 

“..I’m loosenig my mine, now cuz i’m going crazy, crazy of you baby..”

Aerosmith, Crazy

Postano: 12 Listopad 2008 02:54 PM   [ ]   [ # 5 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  102
Registriran  2008-10-12

tako je!

Potpis 

KNJIGE SU COOL!!!

‹‹ My Nick      Bla,bla.. ››