Zaboravili ste lozinku?

Par pitanja. =D
Postano: 06 Kolovoz 2008 01:31 PM   [ ]   [ # 1 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova  10
Registriran  2008-08-06

i ja trebam staviti fiksni pa me malo strah oce li me boliti ???

Potpis 

teyca LOL

Postano: 06 Srpanj 2008 12:46 PM   [ ]   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Ukupno postova  1
Registriran  2008-07-02

nosila sam mobilni 4 godine...sad imam fiksni

Postano: 25 Lipanj 2008 01:16 PM   [ ]   [ # 3 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova  55
Registriran  2007-02-28
Boomerang boy - 12 Travanj 2008 06:12 PM
Elizabeth - 10 Veljača 2008 02:30 PM

Ovako,stvarno mi je žao što nitko ne želi odogovoriti na moje postavljeno pitanje o aparatićima za zube. Na forumima se o tome ne mogu baš nešto posebno raspitati jer su tamo sve osobe punoljetne i fiksne aparatiće plaćaju,dok ja još uvijek aparatić dobivam besplatno. =D Zaista bih vam bila zahvalna kada biste mi odgovorili na ova pitanja:

-Sa koliko godina ste dobili aparatić?
-Je li vaš fiksni ili mobilni?
-Boli li kada se fiksni aparatić stavlja?
-Nakon što ortodontica uzme zagriz,koliko se mora čekati da bi dobili aparatić,bilo moblini,ili fiksni?

NARAVNO,PITANJA SE ODONOSE NA ONE KOJI IMAJU ISKUSTVA SA APARATIĆIMA,A TAKOĐER MOGU ODOGOVORITI I OSOBE KOJE APARATIĆE NEMAJU,ALI ZNAJU NEŠTO O NJIMA,KAO I ONE KOJE ĆE GA TEK DOBITI,KAO JA =).

Hvala unaprijed.

Svi ga plačaju!

PlaĆaju ga samo stariji od 18.
Ja svoj imam oko 2,5 godine nekada malo boli al to tak brzo prođe tako da nema veze.Imam mobilni

Privitci slike
aparatiććććććććććććććććććććććććććććććć.jpg
 Potpis 

D(estrutcive)R(are)A(mbicious)G(irl)O(f)N(arnia) wink

92% Djece je prešlo na cajke,ako si dio od 8% djece koja slušaju rock kopiraj ovo u svoj potpis!

Postano: 12 Travanj 2008 03:50 PM   [ ]   [ # 4 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  4808
Registriran  2007-03-06

...trebala sam nosit aparatić, al mi je zubar reko da je prekasno…
...a kad bi nosila, ja bi htjela fiksni jer je bolji i brže ti ispravi zube…
...jedna poznanica mi je rekla kak nju boli kad stavlja mobilni, al da se navikla

Potpis 

...Stela je meni dala kor.ime i lozinku pa sad ja pisem pod njenim nickom......  Darky

Postano: 22 Ožujak 2008 10:12 PM   [ ]   [ # 5 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  4536
Registriran  2007-02-07

Ajme ja se bojim da bum ja s fiksnim bedasta!

Potpis 

MOJ BLOG
()_()____(/_\)
( ^_^)___(O.o)
(_(")(")__( > < )_♥♠♦♣☺☻•◘○

Postano: 22 Ožujak 2008 03:22 PM   [ ]   [ # 6 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  104
Registriran  2008-03-22

Ne boli kada ti ga stavljaju ja ga imam vec 1 godinu dana.
Kada ce ga ici staviti

Potpis 

javlajte se na forum gusteri ko god ga ima!!!
()_()
( ^_^)
(_(")(")

Postano: 22 Ožujak 2008 02:14 PM   [ ]   [ # 7 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  4536
Registriran  2007-02-07
Elizabeth - 10 Veljača 2008 04:42 PM

Hvala! Na slične informacije sam već naišla,ali hvala na trudu. =D

Ah,ja sam to našla na internetu.A usput,ja ti ga nemam tak da…

Potpis 

MOJ BLOG
()_()____(/_\)
( ^_^)___(O.o)

Postano: 12 Veljača 2008 09:57 AM   [ ]   [ # 8 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  125
Registriran  2008-01-29

Ima još tko ikakvih iskustava?

Potpis 

Sudjeluj i ti u velikoj humanitarnoj akciji Udruge Noina Arka za kupnju zemljišta i izgradnju skloništa za napuštene životinje!

I da,stvarno,tko god živi u Zagrebu ili neposrednoj blizini Zagreba,molila bih vas,ako ste u ikakvoj mogućnosti,udomite psa iz azila (privremeno) dok se novi azil ne izgradi. To bi značilo neka 2 mjeseca,to stvarno nije dug period. Trebamo pomoć!!!!

Zainteresirani javite mi se u pp ili na e-mail

Postano: 10 Veljača 2008 09:42 PM   [ ]   [ # 9 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  125
Registriran  2008-01-29

Fiksni je onaj koji ne možeš skinuti,najčešće onaj srebrni. A mobilni se može skidati. Ti si imala mobilni. Puno hvala. Meni su prijatelji rekli kako kad ti uzima zagriz,to ima grozan okus. Moja prijateljica se zamalo ispovraćala kako joj se želudac digao,lol. Još jednom,puno hvala. =D

Privitci slike
5b5a8ec3.gif
 Potpis 

Sudjeluj i ti u velikoj humanitarnoj akciji Udruge Noina Arka za kupnju zemljišta i izgradnju skloništa za napuštene životinje!

I da,stvarno,tko god živi u Zagrebu ili neposrednoj blizini Zagreba,molila bih vas,ako ste u ikakvoj mogućnosti,udomite psa iz azila (privremeno) dok se novi azil ne izgradi. To bi značilo neka 2 mjeseca,to stvarno nije dug period. Trebamo pomoć!!!!

Postano: 10 Veljača 2008 09:16 PM   [ ]   [ # 10 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova  53
Registriran  2008-02-10

Moram se još nadovezati…
Uopće me nije boljelo kad sam stavljala svoj aparatić(ne znam jel fiksni ili mobilni)..

Potpis 

50 CENT AND G-UNIT!!!!

Postano: 10 Veljača 2008 09:14 PM   [ ]   [ # 11 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova  53
Registriran  2008-02-10

ej,
pa ovako..ja sam ti prije tri godine dobila aparatić i skinula sam ga prije godinu dana..naravno,nisi detaljno opisala,ja sam svoj nosila samo preko noći.Imala sam i za gore i za dolje.Mislim da sam,kad mi je ortodontica uzela zagriz,čekala manje od tjedan dana na aparatić,ali je još malo morala ga izbrusiti kad sam došla.Ne znam niti što znači fiksi ili mobilni,a iskreno,niti ne zanima me to-imala sam ga,nosila sam ga,skinula sam ga.
Sva sreća da sam ga nosila samo po noći jer prvih mjesec nisam mogala niti pričat kad sam ga stavila malo prije,a i sram bi me bilo nositi ga.

Potpis 

50 CENT AND G-UNIT!!!!

Postano: 10 Veljača 2008 04:42 PM   [ ]   [ # 12 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  125
Registriran  2008-01-29

Hvala! Na slične informacije sam već naišla,ali hvala na trudu. =D

Potpis 

Postano: 10 Veljača 2008 04:27 PM   [ ]   [ # 13 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  4536
Registriran  2007-02-07

Nešto sam našla samo za TEBE
Oko osme godine može se staviti pomični aparat koji može u potpunosti riješiti problem ili ga ublažiti dok dijete ne dođe u adolescenciju, kada mu se na zube može učvrstiti fiksni aparat.
Između pomičnih i fiksnih aparata postoji suštinska razlika: prvi djeluju na kost, mijenjajući njezinu strukturu, dok drugi djeluju ne zube kad je koštana struktura već definirana. Mobilni se mogu ugraditi tek u 12. ili 13. godini. 
Fiksni se aparat stavlja zbog lošeg zagriza, do kojeg može doći iz više razloga, a posljedice su loše žvakanje, promjene na kostima, pa zatim i na licu. Odrasle osobe mogu zbog lošeg zagriza imati mnoge tegobe, od vrtoglavice, glavobolja i bolova u leđima, koje ne povezuju sa zubima, a koje nestaju nakon što aparatom isprave zagriz. Aparat mora pritiskati umjerenom silom, pa se prosječno nosi dvije godine. Ako je potrebno ispraviti samo nekoliko zuba, aparat je dovoljno nositi šest do osam mjeseci.
Postoje dvije situacije kad je nošenje aparata za ispravljanje zubi kontraindicirano:
- slaba motivacija i
- nezadovoljavajuća oralna higijena.
Nošenje aparata na početku može izizvati neugodnosti, laganu bol i nadraženost sluznice, ali uz dobru higijenu ti simptomi brzo nestaju. Dobra higijena prilikom nošenja aparata sastoji se redovitom otklanjanju ostataka hrane kako se ne bi stvarale zubne naslage i razvile mogućnosti za nastanak karijesa, ali i gingivitisa (upale zubnog mesa). Održavanje čistoće usne šupljine i zuba malo je teže nego kad aparata nema, stoga treba postupiti ovako: koristiti ortodontsku četkicu za zube i električni tuš za pranje zubi, kako bi se mogli oprati dijelovi između žica i pločica aparata.

Potpis 

MOJ BLOG
()_()____(/_\)
( ^_^)___(O.o)

Postano: 10 Veljača 2008 02:30 PM   [ ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  125
Registriran  2008-01-29

Ovako,stvarno mi je žao što nitko ne želi odogovoriti na moje postavljeno pitanje o aparatićima za zube. Na forumima se o tome ne mogu baš nešto posebno raspitati jer su tamo sve osobe punoljetne i fiksne aparatiće plaćaju,dok ja još uvijek aparatić dobivam besplatno. =D Zaista bih vam bila zahvalna kada biste mi odgovorili na ova pitanja:

-Sa koliko godina ste dobili aparatić?
-Je li vaš fiksni ili mobilni?
-Boli li kada se fiksni aparatić stavlja?
-Nakon što ortodontica uzme zagriz,koliko se mora čekati da bi dobili aparatić,bilo moblini,ili fiksni?

NARAVNO,PITANJA SE ODONOSE NA ONE KOJI IMAJU ISKUSTVA SA APARATIĆIMA,A TAKOĐER MOGU ODOGOVORITI I OSOBE KOJE APARATIĆE NEMAJU,ALI ZNAJU NEŠTO O NJIMA,KAO I ONE KOJE ĆE GA TEK DOBITI,KAO JA =).

Hvala unaprijed.

Privitci slike
smilies_msn_zorrito-06.gif
 Potpis 

‹‹ photoshop elements 6      Kineski horoskop ››