Mrzim mučenje životinja ...pogledajte filmić :Užas (oni koji imaju slab želudac nek negledaju,ja nisam sve mogla pogledat :’-( užas kakvi ljudi sve mogu biti!! grrrrrrr
Bože pomozi!
Ja nisam ni početak smjela vidjeti! Jadne životinjice!
Koji glupi i retard ljudi!
Mrzim mučenje životinja ...pogledajte filmić :Užas (oni koji imaju slab želudac nek negledaju,ja nisam sve mogla pogledat :’-( užas kakvi ljudi sve mogu biti!! grrrrrrr
Fuuuuuuuuuuuj.:.Sve bi ja te Kineze (sta god) po kratkom postupku...U zatvor 20 godina,a ove smrt na električnoj stolici
MA DAJTE!!!!!!!!!!
ŠTA VI RUČATE??????????
SALATU SA DODATKOM SALATE U UMAKU OD SALATE
A ZA DESERT SALATU???????????????????
ONI IH UBIJU DA TI NARASTEŠ!!!!!!!!!!!!
DA IMAŠ RAZVIJENIJI MOZAK!!!!!!!!
AKO HOĆEŠ BIT GLUPA BUDI!!!!!!!!!!
NEMOJ JESTI MESO!!!!!!!!
A jesi retardirana ili što? Ljudi ubijaju životinje koje je pripitomio da se ubijaju (tj. sve domaće životinje)… Pas nije životinja koja se jede.... A ti stvarno pokušavaš ispast pametna, ali vjeruj mi - nešto gluplje nisam čula. Ja neznam o čemu se radi u filmiću jer ne želim to gledat, ali vjerojatno je o ubijanju pasa ako se radi o Kinezima..
Fuuuuuuuuuuuj.:.Sve bi ja te Kineze (sta god) po kratkom postupku...U zatvor 20 godina,a ove smrt na električnoj stolici
MA DAJTE!!!!!!!!!!
ŠTA VI RUČATE??????????
SALATU SA DODATKOM SALATE U UMAKU OD SALATE
A ZA DESERT SALATU???????????????????
ONI IH UBIJU DA TI NARASTEŠ!!!!!!!!!!!!
DA IMAŠ RAZVIJENIJI MOZAK!!!!!!!!
AKO HOĆEŠ BIT GLUPA BUDI!!!!!!!!!!
NEMOJ JESTI MESO!!!!!!!!
Ja ne jedem meso od rakuna itd. Imam razvijeniji mozak od tebe i nisam glupa