Meni PSP. Ali nemam niti njega niti iPod
The Hooded Claw The Perils of Penelope Pitstop POZDRAVI:Ngj Hrvatska, Little Sweety=), little emo girl, Tom Trümper Kaulitz, Darky, Lollypop girl♪
Naravno iPod
psp
poZz svima koji čiTaju NGJ,poZz svima iz mog razreDa i poZz svima s mog msn-a( )
Naravno da je iPOD
MOJ BLOG ()_()____(/_\) ( ^_^)___(O.o) (_(")(")__( > < )_♥♠♦♣☺☻•◘○
iPod je bolji...makar ga nemam....PSP...glupo…
Zbogom školo,zbogom đaci. Lud sam bio što sam dolazio, dero dupe od drvene klupe i “slušao” profesore glupe!!! Wc je najstrašnije mjesto na svijetu. Tamo su se i najhrabriji usrali… I´m not always RIGHT,but i´m never WRONG! MoJ nEw BlOgIcH!
ja imam ipod super je al mislim da se psp više isplati jer je ipod samo mp3 koji ima više mogučnosti nego drugi mp3-evi zato mislim da je psp bolje
Dovoljan je jedan tren da nekoga zavoliš,a potreban čitav život da ga zaboraviš… Umrijet cu nocas zato sto te volim. Da mi ljubav vratiš jedino te molim. Uvenut ću tiho kao crvena ruža, jer patnja je jedino sto mi život pruža! Ej ti što me gledaš, ne gledaj me dok te gledam,jer će oni koji na nas gledaju, gledajući kako se gledamo pomisliti da se volimo,a mi se samo gledamo...
Sta je bolje?
Some things will never change . Pozz: ×SuNNy Girl× , Football boy , Beno , Boomerang boy , Emo boy , Hello the kity , big grumbler , Ewa , ×Converse Girl× ...ma neda mi se vise pisat .......i pozz svima ostalima
Moj forum - http://gamer.forumotion.net/index.htm - Moj forum