Koja je tvoja želja za koju bi dala sve(pa ne mislim na baš sve)??? Moja je da dobim MP3, i još puuunnnooo toga!!!Piši mi i o tome što ti misliš-jesi li ti sretno dijete i zašto to misliš!!!Ja mislim da nisam jer nemam dosta onoga što ja želim!!!
hmmm…
meni je glupo reči da nisam sretno dijete ako ako nemam nešto što želim…
naravno i ja sam nekada tužna što neobijem neku stvar
ali mi je važnije da me roditelji vole
nebi ti bilo ugodno da ti je tata alkoholičar i da te tuče po cijele dane.što bi da ti se roditelji stalno svađaju i ti to moraš cijelo vrijeme slušati?
malo bolje razmisli ipak imaš nešto puno važnije (a vjerujem da imaš) pažnju i ljubav roditelja to je ipak važnije od MP3-a i otalih igračaka i neznam ti ja što ja ga nemam i nežalim zbog tog
ipak imam nešto najdragocijenije a to je ljubav i pažnja mojih roditelja
ja imam sasvim normalne roditelje i to mi je super
i mama i tata se vole zabavljati sa mnom i sestrom
ja sam sretno dijete!!!!
Ja sam jako sretna jer imam sveee!Mama mi je kupila ooogroman krevet,imamo lijepi stan,jedinica sam,imam zlatnu ribicu,idem u italiju imam jako skup mobitel idem u beč po hrvatskoj…
Ja sam jako sretna jer imam sveee!Mama mi je kupila ooogroman krevet,imamo lijepi stan,jedinica sam,imam zlatnu ribicu,idem u italiju imam jako skup mobitel idem u beč po hrvatskoj…
Uf...Onda sam ja jaaakoo jaaakoo jaaakooo jaaakoo jaaakoo xbezbroj sretno dijete.
Jer, imam ogromnu kuću +kuća kraj toplica (mislim nešt kao vikendica)
Ogromnu sobu
Užasno puno odjeće/obuće/svih-onih-drugih-modnih-dodataka
Nikad netrebam ništa raditi (puno djece mora prati suđe.itd.. ali ja radim samo ono što želim)
Roditelji mi ne dopuštaju da kupujem odjeću/obuću/dr. na placu,nego u skupim dućanima
Dva MP3-a i MP4
Imam laptop i kompjuter
itd…
Uf...Onda sam ja jaaakoo jaaakoo jaaakooo jaaakoo jaaakoo xbezbroj sretno dijete.
Jer, imam ogromnu kuću +kuća kraj toplica (mislim nešt kao vikendica)
Ogromnu sobu
Užasno puno odjeće/obuće/svih-onih-drugih-modnih-dodataka
Nikad netrebam ništa raditi (puno djece mora prati suđe.itd.. ali ja radim samo ono što želim)
Roditelji mi ne dopuštaju da kupujem odjeću/obuću/dr. na placu,nego u skupim dućanima
Dva MP3-a i MP4
Imam laptop i kompjuter
itd…
ti s jakooooooooo jakooooooo sretno djete. ja sam zadovoljna onim što imam
...a šta ćeš, nemam bazen u dvorištu ni vilu na karibima…
...ipak sam sretna, imam zakon društvo, super starce, nisam zaljubljena…
...a ak ćemo materijalno...htjela bi imat svoj laptop, martensice, walkman mobitel, novu sobu, one tenesice s kotačima, novi par starki i veći džeparac…
...šta ću, skromna sam xD
Da,Sara* dobro kaže,kako bi ti onda bilo?Imam ja želja,al mislim...Teško da bi se dogodile..A najveća želja mi je pomagati siromašnima i životinjama!Razmislite svi vi (i ja)kako bi biloo da moramo na -50 vani prosjačiti i jedvadobit pet kuna za kruh...A mi imamo topal dom,roditelje koji brinu za nas,puno hrane i pića,igračaka,internet i sve to...Mobitel MP-e,lptope....Zar ni to nije dovoljno?Ajajaj..
Ja imam velikku kuću,veliku sobu(samo svoju),ništ kaj imam nije s placa,imam laptop,liniju u my room,MP3,Discman,Bicikl(nowwi!),2 mobitela,USB,veliki krevet,malo dosadnu sobu(:lol:),imam puni frižider(hladnjak) hrane,imam(o)3 auta,5 televizora,5 telefona(imam jednog u svojoj sobi),12 ili 14 mobitela!!!!