Zaboravili ste lozinku?

Umro Dino Dvornik
Postano: 08 Rujan 2008 01:40 PM   [ ]   [ # 1 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova  65
Registriran  2008-07-08

žao mi ga je al se “sam” ubio...... nije popio tablete i dobio je epileptični napad koji se javlja kod osoba koje su duže vrijeme koristile drogu

Potpis 

Rekli su nam da škola nije zatvor a mi ni krivi ni dužni dobili osam godina pozdrav svima!!

Postano: 08 Rujan 2008 10:38 AM   [ ]   [ # 2 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova  54
Registriran  2008-09-08

Žao mi ga je

Potpis 

Moj msn

i blog
http://ashleymileyfan2525.blog.hr/
red face
yahoo

Pozzz Black moore,Beno.......i svima ostalima kissss

Postano: 08 Rujan 2008 10:36 AM   [ ]   [ # 3 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova  54
Registriran  2008-09-08

jadan

Potpis 

Moj msn

i blog
red face
yahoo

Postano: 08 Rujan 2008 10:30 AM   [ ]   [ # 4 ]  
Moderator
RankRankRankRank
Ukupno postova  1354
Registriran  2008-02-24
Tidus - 08 Rujan 2008 09:53 AM
Smile Girl - 07 Rujan 2008 08:59 PM

44..A bas mi je za0

MA da al na teletekstu nove tv piše 45 a na rtl-u 44.

u 45
dakle imap je 44

Potpis 

I believe I can fly
I believe I can touch the sky
I think about it every night and day
Spread my wings and fly away
I believe I can soar
I see me running through that open door
I believe I can fly
regajte mi se na foru
http://forumzakulljude.0forum.biz/

Postano: 08 Rujan 2008 10:08 AM   [ ]   [ # 5 ]  
Member
RankRankRank
Ukupno postova  54
Registriran  2008-09-08

Valjda je umro od droge

Potpis 

Moj msn

i blog
red face
yahoo

Postano: 08 Rujan 2008 09:53 AM   [ ]   [ # 6 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  730
Registriran  2008-04-20
Smile Girl - 07 Rujan 2008 08:59 PM

44..A bas mi je za0

MA da al na teletekstu nove tv piše 45 a na rtl-u 44.

Potpis 

OVO JE MOOJ BEND,A OVE BANANE SU BENO,DJ i MAYBE IM EMO

Postano: 07 Rujan 2008 08:59 PM   [ ]   [ # 7 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  1435
Registriran  2008-01-07

44..A bas mi je za0

Potpis 

..I Wish I Know Who I Love....
..It Would Be Much Easier For Me…
..No Tears..No Pain…
..But…
..Love Is Pain

Postano: 07 Rujan 2008 08:21 PM   [ ]   [ # 8 ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  730
Registriran  2008-04-20
TheBestDamnThing - 07 Rujan 2008 04:41 PM

Legendarni splitski pjevač preminuo je u nedjelju u svom domu u Zagrebu, samo osamnaest dana nakon što je proslavio 44. rođendan. Za sada nije poznat razlog njegovog iznenadnog odlaska.

Dino Dvornik (44), legendarni splitski pjevač i glumac kojega mnogi nazivaju ocem hrvatskog funka, umro je u nedjelju oko 11 sati u svom stanu u Zagrebu.

Razlog preranom odlasku na drugi svijet saznat će se nakon obdukcije, a šokirana obitelj zasad ne daje izjave.

U stanu Dvornikovih u tijeku je policijski očevid, a prema nepotvrđenim informacijama Dini je oko 4 sata ujutro pozlilo, no navodno je odbio pozvati Hitnu pomoć.

Dino je kao dijete pored oca, legendarnog glumca Borisa Dvornika, glumio u seriji Naše malo misto te je sa 17 godina zajedno s bratom Deanom osnovao grupu Kineski zid i snimio prvi funky ploču hrvatske diskografije.

Na velikoj glazbenoj sceni se prvi puta pojavio 1988. godine na Zagrebfestu s pjesmom Tebi pripadam, te je osvojio nagradu za najboljeg debitanta.

Bio je i pobjednik Splitskog festivala 1995. godine s velikim hitom Ništa kontra Splita.

Kasnije je, kao već proslavjeni autor, osvajao i nekoliko Porina, prvi puta 1996. godine za pjesmu Afrika.

Posljednjih je godina ostvario i ulogu u nagrađivanom filmu Ta divna splitska noć, a hrvatskoj publici se zajedno sa suprugom Danijelom i kćerkom Ellom predstavio u realityju Dvornikovi.

IZVOR NET.HR

Umro je sa 45.

Potpis 

OVO JE MOOJ BEND,A OVE BANANE SU BENO,DJ i MAYBE IM EMO

Postano: 07 Rujan 2008 04:41 PM   [ ]  
Sr. Member
RankRankRankRank
Ukupno postova  947
Registriran  2007-03-10

Legendarni splitski pjevač preminuo je u nedjelju u svom domu u Zagrebu, samo osamnaest dana nakon što je proslavio 44. rođendan. Za sada nije poznat razlog njegovog iznenadnog odlaska.

Dino Dvornik (44), legendarni splitski pjevač i glumac kojega mnogi nazivaju ocem hrvatskog funka, umro je u nedjelju oko 11 sati u svom stanu u Zagrebu.

Razlog preranom odlasku na drugi svijet saznat će se nakon obdukcije, a šokirana obitelj zasad ne daje izjave.

U stanu Dvornikovih u tijeku je policijski očevid, a prema nepotvrđenim informacijama Dini je oko 4 sata ujutro pozlilo, no navodno je odbio pozvati Hitnu pomoć.

Dino je kao dijete pored oca, legendarnog glumca Borisa Dvornika, glumio u seriji Naše malo misto te je sa 17 godina zajedno s bratom Deanom osnovao grupu Kineski zid i snimio prvi funky ploču hrvatske diskografije.

Na velikoj glazbenoj sceni se prvi puta pojavio 1988. godine na Zagrebfestu s pjesmom Tebi pripadam, te je osvojio nagradu za najboljeg debitanta.

Bio je i pobjednik Splitskog festivala 1995. godine s velikim hitom Ništa kontra Splita.

Kasnije je, kao već proslavjeni autor, osvajao i nekoliko Porina, prvi puta 1996. godine za pjesmu Afrika.

Posljednjih je godina ostvario i ulogu u nagrađivanom filmu Ta divna splitska noć, a hrvatskoj publici se zajedno sa suprugom Danijelom i kćerkom Ellom predstavio u realityju Dvornikovi.

IZVOR NET.HR

Potpis 

Klik za moi blog =D

EMO boys give the best hugs!
yeah!,i love you <3
kiss me,i’m EMO<3

PoZZdrafčeK sviMa wink

‹‹ JURA IZ DŽUNGLE?      Nova sam ››