živjeli
Kad se smiješ,mozak proizvodi neku tvar koja daje bolje raspoloženje.
I’m a metalhead. I’m a hacker. Dont mess with me cause im gonna hack u up.
valjda XD
I hate fucking posers. They think their world is crashing down, but they live in a nice home, have a family, have enough money (where do you think their haircuts and piercings come from? air?). Why do they fuck around internet and cry how they cut themselves because their life is horrible? Did they ever have to sleepover in a car on a dumpster because they have no home? Do they have to go and beg for money cause they don’t have any? Do they live in a home because their family left them? No.
DJ - 10 Studeni 2008 10:14 PMvaljda XD
Pročito sam u novom broju NG Juniora.
Da jer to uljepšava lice. Ne šalim se!!! Imaš manje bora i prištića. Koliko ja znam.
Shit happens when you party naked!!!
pa valjda…
DON’T WORRY,BE HAPPY
Pomozite zečićima! ()_()____()_() ( ^_^)___(O.o) (_(")(")__(> < ) Zaljepite ih u Vaš potpis!
girl who love animals - 11 Studeni 2008 05:40 PMpa valjda…
ja se stalno smijem
ako se smijesh nastaju ti bore XD al boli me briga, ja se stalno smiem, neka ljudofi vide da mi je zhivot humoristichan XDD
Beno - 11 Studeni 2008 05:11 PMDa jer to uljepšava lice. Ne šalim se!!! Imaš manje bora i prištića. Koliko ja znam.
Točno komšija!
DJ KAK SI PAMETAN.JA SE STALNO SMIJEM
Dzenitalija!
ghihihihihiihih
Moja je krv plave boje za DINAMOkuca srce moje svoju ljubav neću krit za DINAMO ću uvijek biti i zato želim da svako zna za DINAMO ŽIVIM JA!!!!!!!
forever blue
smijanjem dobijaš bore smijalice alis vakako dobro utječe na čovijeka
Život postao je grub, razapeo me na križ, polomio kosti, odrezao jezik. Život postao je ples za koji ne znam korake pa zapetljanih nogu hvatam krivi ritam, al’ ne odustajem, borim se. Ja skupljam snagu da ustanem premda ne osjećam ništa osim boli. Skupit ću snage da se nasmijem tebi u lice jer smijeh u lice najviše boli.(Vatra, Tebi u lice)