..×...Darky...×..&..×...Wampirka...×..=B .F.F. - 27 Studeni 2008 06:15 PMja znam,ali necu nikom objasniti..Naucite sami kao i ja.. btw imas HTML puding
ja znam,ali necu nikom objasniti..Naucite sami kao i ja.. btw imas HTML puding
mene si treala al ni ti ni j anismo imale živaca xD
Život postao je grub, razapeo me na križ, polomio kosti, odrezao jezik. Život postao je ples za koji ne znam korake pa zapetljanih nogu hvatam krivi ritam, al’ ne odustajem, borim se. Ja skupljam snagu da ustanem premda ne osjećam ništa osim boli. Skupit ću snage da se nasmijem tebi u lice jer smijeh u lice najviše boli.(Vatra, Tebi u lice)
si uspjela? =S
υ saƴ i.ℓoѵℯ.υ♥ ƕƐ saƴs Ƭƕaƞƙ υ. υ saƴ ƬƕƐƞ Ƒυcƙ υ.
:[Tinkerbell.Music Lover]:
ja ih znam napravit, no ispadnu sramota… ja radim avije i sigove XD
I hate fucking posers. They think their world is crashing down, but they live in a nice home, have a family, have enough money (where do you think their haircuts and piercings come from? air?). Why do they fuck around internet and cry how they cut themselves because their life is horrible? Did they ever have to sleepover in a car on a dumpster because they have no home? Do they have to go and beg for money cause they don’t have any? Do they live in a home because their family left them? No.
pisi po stranicama...ono tipa: tutorijali za dizajnove ..i sl. doc ce ti sigurno nesto..vjeruj mi ja sam sama pokusala.i znam ih radit..ali ja ti to neznam objasnit...sorry! IT’S TOO COMPLICATED
Ey ljudi ja bi jakooo voljela raditi dizzove za blog!!! Ali neam pojima kako=( Pa ako neko zna molim vas odgovorite!!! pusa… BY:SARCHY
BLOG http://bffxd.blog.hr/ [HIP HOP girl 4ever] POZZZZ SVIMA BY:SARCHY