to emach.
netko tom prese** treba pokazati da on nie svjetsko cudo.
i molim Vas Doktore Filipe...svoje hvalisanje s jadnim stranicama preseli na neku dr. temu.
Ovak, najbolji program za editiranje slika je Photoshop CS4, bez sumnje. Ako kažeš da ima bolji, lažeš. Koji drugi program za editiranje košta $999? Rijetki su i oni preko $100. Kao prvo. Šta imaš, GIMP (besplatno), PhotoPlus, PhotoFiltre, Photo Impression, Photo Suite, Corel Paint Shop Pro Photo, PhotoStudio? Sve probala, ostala na Photoshopu.
Adobe After Effects je za editiranje videa, istina, i najbolji je.
Nismo retardirani, ja mogu nać serial za program, crack i ostale piiiip materine, nije problem. Nabavim si ja sve besplatno.
Dečko, radila sam i ja stranice, milijune njih, znam HTML, CSS i sama radim, ne u nekom site editoru. Znam i na Photoshop, i smatram da dosta dobro radim. Radila sam i filmiće, nije mi ni to problem, samo sam koristila Sony Vegas 8.0 (isto jako dobar program).
I aj sad reci nešto, o’š se još malo hvalit? Mene nećeš impresionirat.
Ako se želiš svađat samnom, izvoli. Rado.
I jao, vidi, pa ima Adobe After Effects za downloadat!
]KLIK!
I jao, vidi, svi Adobe CS4 proizvodi!
KLIK!
Pa tko bi rekao… Da, imaš pravo, to samo ti možeš naći besplatno. Mi smo retardirani, neznamo koristiti internet.
(Oprostite na sarkazmu. Ljuta sam. Živčana. Svađa mi se. Moram s nekim.)
Pa ne’š ti napravit stranicu na google sites kad imaš neki njihov site editor.
Odeš na wikipediu (ili neku drugu stranicu) i copy pejst na svoju.
Gotova stranica. Da, sigurno je bilo teško to napraviti.
Ovak, najbolji program za editiranje slika je Photoshop CS4, bez sumnje. Ako kažeš da ima bolji, lažeš. Koji drugi program za editiranje košta $999? Rijetki su i oni preko $100. Kao prvo. Šta imaš, GIMP (besplatno), PhotoPlus, PhotoFiltre, Photo Impression, Photo Suite, Corel Paint Shop Pro Photo, PhotoStudio? Sve probala, ostala na Photoshopu.
Adobe After Effects je za editiranje videa, istina, i najbolji je.
Nismo retardirani, ja mogu nać serial za program, crack i ostale piiiip materine, nije problem. Nabavim si ja sve besplatno.
Dečko, radila sam i ja stranice, milijune njih, znam HTML, CSS i sama radim, ne u nekom site editoru. Znam i na Photoshop, i smatram da dosta dobro radim. Radila sam i filmiće, nije mi ni to problem, samo sam koristila Sony Vegas 8.0 (isto jako dobar program).
I aj sad reci nešto, o’š se još malo hvalit? Mene nećeš impresionirat.
Ako se želiš svađat samnom, izvoli. Rado.
I jao, vidi, pa ima Adobe After Effects za downloadat!
]KLIK!
I jao, vidi, svi Adobe CS4 proizvodi!
KLIK!
Pa tko bi rekao… Da, imaš pravo, to samo ti možeš naći besplatno. Mi smo retardirani, neznamo koristiti internet.
(Oprostite na sarkazmu. Ljuta sam. Živčana. Svađa mi se. Moram s nekim.)
Ne radim u tom progg radim u adobe after effects CS4 za uređivanje videa ali nikad nećeš moć kupit zato kaj se nemože full verzija nabavit besplatno ali sam je nabavil besplatno full verziju al vam neću odat
Čuj znam ja tu foru sa serial codom ili numberom.Čak Što više ja to stalno radim!!! A ako mislis sa µTorrent-om onda i to znam!!!