Znam da je malo glupa tema ali zanima me kažete li vi KOFER ili KUFER i kažete li PAZLE ili PUZLE
I do anything for love!!! .....cause everybody makes mistakes.... I gdje da nađem srcu lijek kad voljet ću te zauvijek kad nijedno sjećanje nemam bez tebe. Toše 4ever!!! Ljubav, tolerancija i to da svoj život živimo kao da ćemo živjeti milijun godina, to nas činu ljudima.
KNJIGE SU COOL!
kažem kofer i kažem ono npr...idemo slagat pazle
ROCK JE KAO SUZA KOJA TEČE ALI ON TRAJE I DALJE!COLDPLAY AND U2 ARE THE BEST!SLUŠAJTE ROCK A NE NARODNJAKE.[/color[color=purple]]"ČOVJEK BEZ MAŠTE JE ČOVJEK BEZ KRILA”I LIKE CHRIS MARTIN,I LIKE COLDPLAY,I LIKE THE EDGE, I LIKE U2 ROCK IS THE BEST[color=blue]WHEN YOU TRY YOUR BEST BUT YOU DONT SUCCEED(FIX YOU)THOSE WHO ARE DEAD ARE NOT DEAD(42)STUCK IN A MOMENT AND YOU CANT GET OUT OF IT(U2)[/color
kažem kofer i puzle
Zapalit ćemo školu taj luđački dom! Cijelo učiteljsko vječe plakat će za njom, štreberi će nositi cvijeće na grob, a ja ću vikati: nisam više ROB!
Ja rečem kufer i puzle. P.S Dođite na moje teme naj pasmina psa i naj ime za psa,u kućnim je ljubimcima
Mačak Dipsi Havanezerica Ela Ja
ja kofer i pazle lol :D
Molim vas da dođete na moje teme naj ime za psa naj pasmina psa i havanezer
pravilno je kofer i puzle
Don’t believe at everything you see!