mali kao stakor
Ma taj mali štakorčić.. brr ne volim ih..a i rade puno nereda.. a jeza me hvata
50 CENT AND G-UNIT!!!!
hehe pa Bože ti nisi tjela hrčka više!!
MOJ BLOG ()_()____(/_\) ( ^_^)___(O.o) (_(")(")__( > < )_♥♠♦♣☺☻•◘○
jesi beza....
...Žuži uvzvraća udarac...
Želji - 08 Prosinac 2007 11:28 AMja imam dugodlakog hrčka.....
ja imam dugodlakog hrčka.....
bolje rečeno divlju svinju
...Stela je meni dala kor.ime i lozinku pa sad ja pisem pod njenim nickom...... Darky
U MOJEM DRUŠTVU HRČKI SU JAKO POPULARNI!!!!
Avril is the best!!! Posjetite moj blog http://sweetcoolandhot.blog.hr i ne zaboravite komat ()_() ( ^_^) (_(")(")
JA IMAM 2 KINESKA HRČKA!!!!!!!!!!BAŠ SU SUPER I SLATKI!!!!!!!!!MENI JE LAKO BRINUT O NJIMA!!SAM ME SMETA KAJ PO NOĆI VRTE KOLO!SUPER SE SLAŽU!!!!!AK OČETE IMAJTE HRČKA!
*Zeka peka* - 01 Kolovoz 2007 05:22 PMBernard!nka - 17 Srpanj 2007 08:56 AMBjelovarska mačka - 06 Srpanj 2007 04:31 PMja imam hrcka ali mislim da on nije baš sretan u mojoj kuci i u kavezu i ja mislim da nije sretan u tvojoj kući i kavezu
Bernard!nka - 17 Srpanj 2007 08:56 AMBjelovarska mačka - 06 Srpanj 2007 04:31 PMja imam hrcka ali mislim da on nije baš sretan u mojoj kuci i u kavezu i ja mislim da nije sretan u tvojoj kući i kavezu
Bjelovarska mačka - 06 Srpanj 2007 04:31 PMja imam hrcka ali mislim da on nije baš sretan u mojoj kuci i u kavezu
ja imam hrcka ali mislim da on nije baš sretan u mojoj kuci i u kavezu
i ja mislim da nije sretan u tvojoj kući i kavezu
nina šta god dođe u tvoje ruke nije sretno vjeruj ja znam.... jadan tvoj hrčak dok je opo kroz ladici il dok si ga bacala do stropa, jadnik mali…
juhu nikad imala
ja sam imao kineskog
ako si pametan predloži mi potpis
Sreća je veća imate li kraj sebe malo slatko životinjsko biće Najjjjjveći pozdrav DANCING GIRL, BJ. BERNARDINKI, ŽELJI i PEGASUS FLY a Veeeeeliki pozdrav Kikici,Fenix girl,all star girl i sari!!!!
Pametna ideja!
...death in the shadow...
Ni moj nije baš sretan.