Meni treba savjet!Jela sam neki kolač s pekmezom i sve mi je scurio po kosi(pekmez) i sad ga nemogu isprat i cijelo vrijeme kosu imam u ustima jer hoću to polizat !Help!
...sad malo više o mojoj kosi, smeđa je(tamno, al ne najtamnije šta može bit), prekoljeta si nekad stavim limun na kosu da daobijem koji pramen, stara mi neda da si stavljam farbu, kosa mi je 10 cm ispod ramena, na dnu ima malo lokna, ne znam šta bi sa kosom pa uvijek imam il neku špangicu il neš izvodim(tak su i nastale ove šiške :E)
...to je to
bok svima koliko vidim svi imate problema s kosom meni je moja kosa savršena i super mi stoji imam smeđu dugu kosu do struka malo valovitu i nimalo oštečenu !!!
ako trebate savjete pošaljite mi e-mail!!!
Moja kosa je...ružna(ja sam,kako bi Boomerang Boy rekao,Mrzisebilica:lol:)zapravo je...plavo-smeđa,odnosno mislim da je više smeđa sa plavim pramenovima od sunca,pa svi misle da imam umijetne pramenove...I dooo..."pazuha" mi je:lol:,zapravo malo prek...moram ju prati svaki 2. dan i...to me živcira...dok si kosu (poslije pranja) osušim izgledamo ko vještica!!!
imam svijetlo smeđu kosu sa prirodnim plavim pramenovima… nekad prije sam izvlačila pramenove, al’ više ne. dužina je je malo preko ramena, ravna je i normalna.... ja se ne bojam a to mi iskreno i ne izgleda baš privlačno,apogotovo ne u rozo-ljubičastu boju..... meni zvuči nenormalno da tvoje nije briga šta radiš sa kosom i sa svojim životom, pa ipak su ti PARENTS,oni su te stvorili, ali ako ti kažeš da ih nije briga neka tako bude PEPPER GIRL. i koliko imaš godina?!
ne,nezanima ih kaj ja radim....nažalost..i neznaju puno toga kaj sam do sad napravila
imam 14 godina
A što to oni neznaju?!I ja ponekad tak mislim ko ti,al..mislim da je to jer smo u pubertetu:lol:LooooooL!
imam svijetlo smeđu kosu sa prirodnim plavim pramenovima… nekad prije sam izvlačila pramenove, al’ više ne. dužina je je malo preko ramena, ravna je i normalna.... ja se ne bojam a to mi iskreno i ne izgleda baš privlačno,apogotovo ne u rozo-ljubičastu boju..... meni zvuči nenormalno da tvoje nije briga šta radiš sa kosom i sa svojim životom, pa ipak su ti PARENTS,oni su te stvorili, ali ako ti kažeš da ih nije briga neka tako bude PEPPER GIRL. i koliko imaš godina?!
ne,nezanima ih kaj ja radim....nažalost..i neznaju puno toga kaj sam do sad napravila
imam 14 godina
i ja imam svijetlo smeđu kosu, s plavim prirodnim pramenovima, al moja je valovita....i dugačka…