Obožavatelj!!! - 26 Prosinac 2009 02:02 PMJa neee,ali moj brat ima bjelu kosu od gela!!!
Ja neee,ali moj brat ima bjelu kosu od gela!!!
OMG Ja ne
Don’t believe at everything you see!
Jazz ba,Jazz ba Jazz ba,Jazz ba Jazz ba,djes si ti što me bona ne nazoveš,što se ne javiš!!!
Ja da.Ja ga loooooooooove
Bok pozz swima!
ja neeeeee mrzim ga onda mi je kosa sva sljepljena. Jedino kad idem kod frizerke onda mi ona malo stavi
Big pozz:Evi_ludoj-maloj-rap-curi & Avril Girl i naravno svim forumašima!!!Posjetite moj blog Zauvijek best frendice
Shakira girl - 14 Studeni 2007 04:06 PMJa ga ne stavljam,no moj ga brat stavi tonu na glavu.
Ja ga ne stavljam,no moj ga brat stavi tonu na glavu.
trebaš vidit mog brata!
DON’T WORRY,BE HAPPY
Pomozite zečićima! ()_()____()_() ( ^_^)___(O.o) (_(")(")__(> < ) Zaljepite ih u Vaš potpis!
JA SAM SHAKI___GIRL!!! http://anashaki.blog.hr. Komajte!
mrzim gel na mojoj kosi i ne stavljam ga...a na drugima mi je bash dobro...=)...pusssa...
...još jedna misao sreće i ljubavi prema tebi...još jedan pogled u moje srce ispunjeno zadovoljstvom što ćemo zauvijek biti skupa...volim te...moje riječi nikad neće dovoljno opisati moje osjećaje...
...our love is the most beautiful thing that happend to world...love ya...4ever...peace...
Ja stavljam Taft Silk-flex Strong hold 2-3
So give me reason to prove me wrong, to wash this memory clean Let the floods cross the distance in your eyes across this NEW DIVIDE
Stavljate li gel na svoju kosu? Ja da